15 Oct 2012

Stephen King’s N pe Webcomics.ro

Prima dată când public pe Webcomics.ro, si cum altfel decât o recenzie Stephen King, de această dată versiunea în bandă desenată a nuvelei N. Sper să fie doar începutul unei lungi colaborări și să vă placă.

3 comments:

Roxana said...

Mi-a plăcut mult cum ai scris şi am şi comentat. În plus, vreau să-ţi spun că este o idee bună aceea de a continua această colaborare. Eu mi-am schimbat, într-un fel, optica privind aceste romane grafice datorită articolului tău. Este adevărat că voi prefera mereu cărţile, dar trebuie să rămânem deschişi ofertelor măcar din curiozitate. În definitiv, o asemenea carte, a cărei desene sunt create de mari şi cunoscuţi desenatori de gen, au o valoare artistică incontestabilă.

Cinabru said...

Multumesc foarte mult, ma bucur sa citesc asta. Si eu sper sa colaborez in continuare, site-ul imi place foarte mult, si mi se pare cel mai bun din Romania cand vine vorba de benzi desenate. Pacat ca pentru mine a fost o perioada mai dificila, parca fara final, si care m-a facut sa fiu mai putin prezent atat aici, cat si in alte parti. Sper sa recuperez.

Romanele grafice sunt aparte, si imi plac foarte mult, mai ales cand sunt bine realizate. Uneori imi pare chiar mai greu sa publici asa ceva decat volumul-inspiratie, pentru ca ai nevoie si de un scenarist bun (in lipsa autorului) si de graficieni, si de... E greu, dar si rezultatele sunt frumoase.

Stefan Liviu said...

Frumos realizat blog-ul, in special ca prezinta benzi desenate :)
Felicitari si speri ca vei continua cu articolele !

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...